Symposium L4: NAFLD/MAFLD SIG Programme 1 20 Aug 2021 16:10 17:40

Symposium L4: NAFLD/MAFLD SIG Programme 1 20 Aug 2021 16:10 17:40

Time Session
16:10
16:20
(10 mins)
Jacob George Speaker
16:20
16:30
(10 mins)
Zobair Younossi Speaker
16:30
16:40
(10 mins)
Janus P Ong Speaker
16:40
16:50
(10 mins)
16:50
17:00
(10 mins)
17:00
17:10
(10 mins)
Fan Jian-Gao Speaker
17:10
17:20
(10 mins)
Ajay Duseja Speaker
17:20
17:40
(20 mins)
Chan Wah-Kheong Speaker
Join Now
  • Organised By

  • Hosted By

Stay tuned! Don't miss an update from APDW 2021

 

For any enquiry e-mail at secretariat@apdwkl2021.org