A-PSDE-WEO CRC Screening Session A 19 Aug 2021 10:00 11:30

A-PSDE-WEO CRC Screening Session A 19 Aug 2021 10:00 11:30

Time Session
10:00
10:05
Welcoming Remarks
(5 mins)
10:05
10:20
(15 mins)
Joseph Sung Speaker
10:20
10:40
(20 mins)
David Lieberman Speaker
10:40
11:00
(20 mins)
Chiu Han-Mo Speaker
11:00
11:20
(20 mins)
Evelien Dekker Speaker
11:20
11:30
(10 mins)
Join Now
  • Organised By

  • Hosted By

Stay tuned! Don't miss an update from APDW 2021

 

For any enquiry e-mail at secretariat@apdwkl2021.org