A-PSDE-WEO ADEC Course Session B: Upper GI Session 19 Aug 2021 15:40 17:10

A-PSDE-WEO ADEC Course Session B: Upper GI Session 19 Aug 2021 15:40 17:10

Time Session
15:40
16:00
(20 mins)
Lee Ching-Tai Speaker
16:00
16:10
(10 mins)
16:10
16:30
(20 mins)
Seiichiro Abe Speaker
16:30
16:40
(10 mins)
16:40
17:00
(20 mins)
Ang Tiing-Leong Speaker
17:00
17:10
(10 mins)
17:10
17:15
(3 mins)
Join Now
  • Organised By

  • Hosted By

Stay tuned! Don't miss an update from APDW 2021

 

For any enquiry e-mail at secretariat@apdwkl2021.org